tag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post8369143773652859413..comments2023-12-03T09:33:38.789+01:00Comments on Białe nad czerwonym: Dingac, Vinarija Dingac 2007Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-81287813590064664402012-02-21T13:16:37.616+01:002012-02-21T13:16:37.616+01:00@Deo I do tego zdaje się, że biała:-)@Deo I do tego zdaje się, że biała:-)Białe nad czerwonymhttps://www.blogger.com/profile/00894860579177355032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-82277280464126844792012-02-21T12:45:49.128+01:002012-02-21T12:45:49.128+01:00Pewnie że Postup. Posip to chyba jakaś odmiana win...Pewnie że Postup. Posip to chyba jakaś odmiana winogron, nie?deohttps://www.blogger.com/profile/14348273524335690407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-32421868913096845872012-02-21T12:01:44.479+01:002012-02-21T12:01:44.479+01:00@Deo Na pewno Posip jest z tej winnicy? Pytam, bo ...@Deo Na pewno Posip jest z tej winnicy? Pytam, bo zupełnie nie kojarzę, a przeglądałem trochę ich ofertę. Piłem natomiast niemal równie dobrego Postupa od nich. Dużo "zimniejsze" od Dingaca, ale również pierwsza liga.Białe nad czerwonymhttps://www.blogger.com/profile/00894860579177355032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-28179785937237325642012-02-21T11:45:56.050+01:002012-02-21T11:45:56.050+01:00Dzięki za tą notkę. Mam zabunkrowane "Dingac&...Dzięki za tą notkę. Mam zabunkrowane "Dingac" i "Posip" (drugie pod względem "prestiżu" siedlisko na Peljesacu) od tego producenta i cały czas boję się konfrontacji z syndromem wina wakacyjnego, czyli takiego, które smakuje tam, na miejscu, a przywiezione do domu okazuje się kompletną klapą. Dzięki Tobie mam jeszcze nadzieję, że nie będzie aż tak źle :-)deohttps://www.blogger.com/profile/14348273524335690407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-60969672999591553722012-02-20T23:14:50.914+01:002012-02-20T23:14:50.914+01:00@Jongleur Zapisuję, dzięki piękne.@Jongleur Zapisuję, dzięki piękne.Białe nad czerwonymhttps://www.blogger.com/profile/00894860579177355032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-25543669921843179012012-02-20T23:11:48.243+01:002012-02-20T23:11:48.243+01:00W takim razie sięgnąć musisz po Stagnum Frano Milo...W takim razie sięgnąć musisz po Stagnum Frano Milosa. To chyba najlepszy Plavac w dobrym, nieco dzikim stylu, lub znacznie bardziej ułozony Andre Tomica. No ijeszcze Dingac z winiarni Madirazza.<br />pozdrawiam<br />jongleurAnonymousnoreply@blogger.com