tag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post6391167859222992348..comments2023-12-03T09:33:38.789+01:00Comments on Białe nad czerwonym: Meursault du Chateau 2004Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-56562375615267321142009-10-13T22:45:03.734+02:002009-10-13T22:45:03.734+02:00@slavkosnip Teoretycznie możnaby użyć słomki, ale ...@slavkosnip Teoretycznie możnaby użyć słomki, ale chyba się nie godzi<br />@froasia Spodziewałem się pełniejszych ust, ciut więcej tłustości i przede wszystkim długości. A było jedynie OK, tak bez fajerwerków.Białe nad czerwonymhttps://www.blogger.com/profile/00894860579177355032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-73780289388327123062009-10-13T22:42:01.274+02:002009-10-13T22:42:01.274+02:00Hm ... jeśli spodziewałeś się więcej, a było wyśmi...Hm ... jeśli spodziewałeś się więcej, a było wyśmienite, to czy mogę zapytać, czego się spodziewałeś? :)froasiahttp://fro.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6177328156140176803.post-73965230380294077312009-10-13T22:23:06.171+02:002009-10-13T22:23:06.171+02:00Wniosek taki, ze wtym wypadku należało najpierw sp...Wniosek taki, ze wtym wypadku należało najpierw spróbować, a potem powąchać! Nie wiem jak to zrobić, co prawda!;)slavkosniphttps://www.blogger.com/profile/14964655749437175802noreply@blogger.com